Terug naar nieuwsoverzicht

Mooie binnenkomer voor Openluchttheater Valkenburg

Crowdfunding: bouw mee en kies een tegenprestatie

Openluchttheater Valkenburg wil bezoekers een magische binnenkomer bezorgen. Bouw mee aan onze nieuwe entree!

In Valkenburg aan de Geul ligt het mooiste en oudste openluchttheater van Nederland. In Openluchttheater Valkenburgbeleven duizenden bezoekers elke zomer betoverende avonden. Het theater wordt grotendeels onderhouden en gerund door enthousiaste vrijwilligers. Die kunnen heel veel maar niet alles. Daarom roepen we nu de hulp in van het publiek. Bouw mee aan onze nieuwe entree!

Schots en scheef
Schots en scheve trapjes voeren onze bezoekers nu nog naar een oude poort. Pas binnen komt de magie. Daar ligt een prachtig theater, ontworpen door de bekende architect Pierre Cuypers, te baden in de zon. Wauw, wat mooi! Die uitstraling willen we naar voren halen met een nieuwe entree. Er ligt een spectaculair ontwerp klaar, nu het geld nog.

Tegenprestaties
Als vrijwilligers zijn we gewend de handen uit de mouwen te steken. Maar deze klus kunnen we niet alleen klaren. Daarvoor hebben we alle support en giften nodig die we kunnen krijgen. We hebben leuke en creatieve tegenprestaties in de aanbieding. Wat dacht je van een VIP-arrangement, een ‘blinddate royal’ of zelfs je eigen optreden in het theater?

Bouw mee
Behalve giften kunnen we ook alle aandacht voor onze crowdfundingactie goed gebruiken. Ook daarmee kun je ons helpen, zegt het voort, zegt het voort! Dat kan mondeling, per mail en ook delen op Facebook, Linkedin, Instagramen Twittervinden we erg fijn. Laten we er samen een succes van maken, bouw mee aan onze nieuwe entree!

Klik hier voor meer informatie over en/of deelname aan de crowdfundingactie voor Openluchttheater Valkenburg.

De verouderde entree van het openluchttheater heeft dringend een update nodig. 

Onze nieuwe entree: een magisch mooie binnenkomer!
(het eerste ontwerp, een artist impression in harmonie met de belijning in en de traditie van het theater).