Terug naar nieuwsoverzicht

AMY VAN ROSMALEN NIEUWE CONTENT MANAGER PER DECEMBER 2023

Met ingang van december 2023 is Amy van Rosmalen (26) Content Manager bij de Vereniging Nederlandse Openluchttheaters. Amy is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, met specialisatie in Communicatie en is hierna direct aan de slag gegaan als freelance Communicatiespecialist. Door haar ondernemerschap heeft zij op jonge leeftijd al veel ervaringen mogen opdoen bij (en voor) verschillende organisaties.

Als Content Manager zal Amy zich toewijden aan het strategisch beheer en de creatie van boeiende inhoud voor de vereniging. Het doel is de betrokkenheid te bevorderen door middel van het plaatsen van actuele content op de platformen van OPENLUCHTTHEATERS.nl.

“Ik voel me vereerd om deel uit te mogen maken van deze mooie vereniging en met veel liefde draag ik bij aan het vergroten van de zichtbaarheid van de Vereniging Nederlandse Openluchttheaters. De mensen, de sfeer en vooral de passie zijn dé eigenschappen die mij naar deze plek hebben geleid en ik hoop vanuit mijn eigen kunnen en kennis hier blijvend aan bij te mogen dragen!”

Amy is bereikbaar op publicrelations@openluchttheaters.nl.