Terug naar nieuwsoverzicht

Belle en het Beest door Theatergroep Trappaf

“Belle en het Beest” in Oisterwijks Openluchttheater

Midden-Brabants Oisterwijk heeft ’n prachtig, midden in het bos- en vennengebied gelegen openluchttheater. Het is in de jaren dertig van de vorige eeuw gebouwd naar voorbeeld van het amfitheater in het Franse Orange. Het theater ademt ’n heel bijzondere sfeer.
Oisterwijks Theatergroep Trappaf is al vijftig jaar thuis in dit theater, speelde eerst met andere gezelschappen jaarlijks gezamenlijk een grote productie maar brengt er sinds dertig jaar voorstellingen onder eigen naam.

Eind mei, begin juni opent het Oisterwijkse Natuurtheater het theaterseizoen met nieuwe muzikale, kleurrijke familievoorstellingen van de Theatergroep. Ditmaal kozen zij voor een eigen toneelbewerking vol muziek, dans en liedjes van het oude, tot de verbeelding sprekende verhaal “Belle en het Beest”.

“Familievoorstelling” is een gegeven dat áltijd meegegeven wordt bij publicaties. De groep streeft ernaar haar publiek te verwennen met ’n mooie, boeiende voorstelling vol spanning en humor die álle leeftijden bekoort. Het theater werd door de jaren heen o.a. gevuld met shows als “Aladdin”, “Alice in Wonderland”, “De Drie Musketiers” en “De Tovenaar van Oz”.

De uitvoeringen zijn op 26 en 30 mei en op 1, 2, 9, en 10 juni 2019. De aanvang is telkens om 14.30 uur behalve 1 juni, dat betreft een avondvoorstelling die start om 19.00 uur.

Alle disciplines zijn in eigen huis wat de entreeprijs bijzonder laag kan houden. € 5,- voor ’n heerlijke theatermiddag (of avond)! Kijk voor alle info op: www.theatergroeptrappaf.nl