het vierdaagse Eurosonic Noorderslag Festival (ESNS ) te Groningen (stad) dit jaar plaats vindt van woensdag 15 januari t/m  zaterdag 18 januari 2020?  Dit jaarlijks terugkerend evenement bestaat overdag uit een conferentie (vier dagen lang) met daarop aansluitend, ’s avonds, muzikale presentaties van  aanstormend Europees poptalent. Tijdens de conferentie kunnen allerlei professionals onderling ideeën uitwisselen over een groot aantal onderwerpen die allemaal te maken hebben met Europese (pop) muziek.
Voor meer info aangaande ESNS, zie: https://esns.nl , alsmede de Nieuwsbrief van juni 2017.
 
… de Jaardag van Openluchttheaters.NL in 2020 plaats zal vinden op zaterdag 7 november te Oosterhout (N.B.)? 
 
… het Nederlands Handboek Evenementen Veiligheid (NHEV) nu  digitaal beschikbaar is (in pdf-formaat)?
Op het gebied van veiligheid bij evenementen is dit handboek (331 pagina’s) een zeer waardevolle bron van informatie; ook voor openluchttheaters. Het Handboek is te downloaden via: https://evenementenhandboek.nl/.
 
… het  in 2020  precies 75 jaar geleden is dat o.a. het Shakespearetheater te Diever en natuurtheater De Kersouwe te Heeswijk begonnen met de inmiddels zo bekende openluchtspelen?
Voor meer info, zie https://www.shakespearetheaterdiever.nl/
 
…. ruim zes miljoen Nederlanders aan amateurkunst doen? Iktoon probeert deze mensen een podium te bieden. Wilt u hiervan meer weten? Een prima gelegenheid is dan om dinsdag 28 januari de Partnerdag van Iktoon te bezoeken.
Locatie:  LKCA,  Lange Viestraat 365 te Utrecht. 
Tijd:  Inloop 9:30, programma met lunch van 10:00 – 14:00
Opgeven incl. toegankelijkheids- en/of dieetwensen via: maryanhess@lkca.nl.
Voor gedetailleerde info, zie: https://iktoon.nl.