Naam aanbieder/vraagsteller
Jewel Labs B.V.
Prijsindicatie
€0,82 per ticket (online & wederverkopers)
Duur
0
PDF
Omschrijving

Z-Tickets is een compleet management- en kaartverkoopsysteem ontwikkeld voor theaters, bioscopen en festivals.

We bieden drie verschillende kaartverkoopmogelijkheden aan, namelijk: kassaverkoop, online en wederverkopers. Het is niet verplicht om alle onderdelen bij ons af te nemen. Wel draaien alle drie de mogelijkheden binnen hetzelfde systeem en dat zorgt voor een real-time overzicht van de verkopen en bestelhistorie. Zodoende is het bijvoorbeeld mogelijk om bezoekers uit het verleden uit te nodigen voor nieuwe voorstellingen.

Kassaverkoop
Rust uw huidige kassa uit met de software van Z-Tickets. U hoeft niks te installeren, alleen een internetverbinding is voldoende. De werking is zeer gebruiksvriendelijk en tickets worden direct geprint. Als u al gebruik maakt van een kassasysteem, dan zorgen wij voor de koppeling.

Online
Veilig en eenvoudig uw kaarten aanbieden via uw eigen website, Social Media en websites van derden. U heeft snel en simpel een extra en modern verkoopkanaal.

Wederverkopers
Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw kaarten te verkopen via zelfgekozen voorverkoopadressen. De sigarenboer om de hoek, de sponsor van een expositie of de plaatselijke VVV en Tourist Info Punt. U bepaalt wie uw kaarten verkoopt en tegen welke voorwaarden.

In de bijlage hebben wij de voordelen van Z-Tickets op een rijtje gezet en bespreken wij de case van Vis à Vis Locatietheater uit Almere. Sinds 2014 maken zij succesvol gebruik van Z-Tickets.

Wilt u weten wat Z-Tickets voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u uw huidige tarieven vergelijken met ons gunstige tarief van € 0,82 per kaart voor online en wederverkopers? Wij zijn benieuwd naar uw huidige werkwijze en komen graag bij u langs om de mogelijkheden van Z-Tickets te bespreken.

Jewel Labs B.V.
Contact

Jewel Labs B.V.

Jewel Labs B.V.
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam

Peter van Wijngaarden, Sales Z-Tickets

E peter@jewellabs.net
M 06 - 2046 1634

Jewel Labs B.V.Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.