Terug naar marktplaats overzicht

Dé theatershow voor werkzoekend Nederland

Naam aanbieder/vraagsteller
Ralph Kolen
Naam voorstelling
'Stop met solliciteren, ga werken!'
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
In overleg
Doelgroep
Iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan!
Duur
90
Speelperiode
Het hele jaar door
PDF
Omschrijving


Alweer een afwijzing in je mailbox? YES, want op die baan zat je toch niet te wachten! Hoe je die leuke baan wél krijgt? Theatermaker en trainer Ralph Kolen geeft het antwoord in ‘Stop met solliciteren, ga werken!’: dé theatershow voor werkzoekend Nederland.

Creatief? Bullshit!
In een interactieve show vol humor en muziek laat Ralph zien hoe werkzoekenden (zonder én met baan) zelf de regie kunnen nemen bij het vinden van een passende baan. Met ontroerende liedjes als Ik Ben De Man legt hij de vinger op de pijnlijke plek. Om vervolgens op ‘subtiele wijze’ praktische tips te geven voor een succesvolle sollicitatie: zijn levenslessen opgedaan met Daytime TV, zijn ervaring met het lezen van ‘jeukwoorden’ als creatief en sociaal in sollicitatiebrieven (Bullshit Bingo!) en een Recordpoging Netwerken. En wie tijdens de show rustig achterover denkt te leunen, kan zomaar een ‘bijbaan’ krijgen als burgemeester van het sprookjesbos!

Theatermaker én trainer
“Solliciteren is net werken”, zegt Ralph Kolen, theatermaker en trainer op het gebied van arbeidsmobiliteit. “Ik heb zelf ook in zo’n situatie gezeten en geloof me: solliciteren vergt kennis, concentratie en doorzettingsvermogen. Inmiddels geef ik al jaren met veel plezier sollicitatie- en netwerktrainingen. Daarnaast verzorg ik met mijn theatergroep De Penthouse Boys de muzikale omlijsting op straattheaterfestivals (Oerol) en tonpraot-avonden. Al die ervaringen breng ik nu samen in het theater.”

Bekijk voor een voorproefje onze showtrailer op: https://www.stopmetsolliciteren.nl/trailer-theatershow-stop-met-solliciteren-ga-werken/

Ralph Kolen
Contact

Ralph Kolen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


Kirsten Kuijsten
T 06 – 11 14 97 26

E info@stopmetsolliciteren.nl

Ralph KolenWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.