Terug naar Marktplaats overzicht

Jared Grant "Back to my Roots"

Back to my Roots

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Dept.
Naam voorstelling
Back to my Roots
Soort voorstelling / theateractiviteit
Concert
Prijsindicatie
Op aanvraag
Doelgroep
12+
Duur
75 min
Speelperiode
In overleg
PDF
Omschrijving

JARED GRANT

Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort doet dit je direct denken aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren 70 en de early 80’s. Een periode waarin Grant zich dan ook erg thuis zou voelen.

Geïnspireerd door internationale grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder, Prince, heeft Jared zich ook verdiept in artiesten als Ryan Shaw en bijvoorbeeld Billy Paul. Hiermee heeft hij een geheel eigen sound ontwikkeld, welke terug gaat naar zijn roots, met invloeden van het heden. Jared stond op podia als 013, Bird, Grounds, North Sea Jazz Club en Paradiso. Hij zong een duet met Trijntje Oosterhuis en zong samen met de Britse zangeres Eliza Doolittle. Verder stond hij in het voorprogramma van Alain Clark en wist een avond te vullen in de North Sea Jazz Club met Léon Ware.

Jared Grant wint eind 2012 naast de 3e (jury) prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards. In 2015 behaalt hij de finale van The Voice of Holland. Na vele solo-optredens en als gast bij verschillende bands en artiesten, heeft Jared in september 2017 zijn eigen album gelanceerd; “Back to my Roots”. Een mix van zijn inspirators, met een vette eigen Soul saus er overheen. De single “Break Out” is een succes en wordt veelvuldig gestreamd op de bekende platformen zoals Spotify, Apple Music en meer …   

Live met een 11-koppige band (inclusief 4 blazers), we gaan nog veel van Jared Grant horen!

*1 set 75 minuten of 2 sets 50 minuten speelduur.

JG 1.jpg
Theater Dept.
Contact

Theater Dept.
Kees Verdaasdonk
E kees@music-dept.nl
M 06 2704 6409 Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.