Terug naar marktplaats overzicht

Familievoorstelling Redders van het Regenwoud

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Compagnie Alice
Naam voorstelling
Redders van het Regenwoud
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
tot 100 personen 700 euro. Vanaf 100 personen 800 euro. Vanaf 200 personen 850 euro excl. reiskosten 0.25 per km vanaf Amsterdam v.v.
Doelgroep
Kinderen van 4 tot 12 jaar en ouders
Duur
55 minuten
Speelperiode
tot en met zomer 2024
Omschrijving

Nana droomt er al haar hele leven van om naar het regenwoud te gaan. Op een dag is het zover. Samen met haar hond Bruno maakt ze een lange reis naar het regenwoud om daar van alles te onderzoeken. Daar ontmoet ze de gids Pico, die haar de geheimen van het woud onthult.
Nana’s droom lijkt  werkelijkheid  te worden, maar dan verschijnt Señor Cigarro, die alle bomen wil laten omkappen.
Samen met Pico en de dieren uit het regenwoud gaat Nana de strijd aan met Cigarro en de zaagmannen.
Hoe kunnen ze samen het regenwoud redden?

Een betoverende voorstelling met prachtige zelfgemaakte grote poppen.
Vaste ingrediënten zoals een spannend verhaal, humor, inter-actie, wilde achtervolgingen en een positief einde maken deze voorstelling tot een feestelijke gebeurtenis.

Er is ook inter-actie met het publiek. Tijdens de voorstelling klappen en stampen de kinderen samen met onze percussionist het ritme voor de regendans. Na afloop dansen we samen met de kinderen de Apendans met live percussie, als de situatie en het aantal kinderen dat toelaten. (in overleg)

Leeftijd: 4-12 jaar
Duur: voorstelling 55 minuten. Apendans met de kinderen 5 minuten

Poppenspel: Alice Ruiters en Angela de Rie

Muziek en live percussie: Marc Spee

Theater Compagnie Alice
Contact

Theater Compagnie Alice

da Costakade 211, 1053XA Amsterdam

E info@theateralice.nl
M 0619173613Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.