Terug naar marktplaats overzicht

Sterren van de zee – familievoorstelling 5+

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Compagnie Alice
Naam voorstelling
Sterren van de zee
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
vanaf 500 euro afhankelijk van het aantal bezoekers
Doelgroep
iedereen vanaf 5 jaar
Duur
50 minuten plus dans
Speelperiode
2023 t/m 2025
Omschrijving

In dit spannende onderwatersprookje met grote poppen en muziek leef je mee met de liefde tussen een zeemeermin en een zeepaard.

In de nieuwe voorstelling Sterren van de Zee verbeeldt Theater Compagnie Alice met levensgrote poppen een spannend onderwaterverhaal, waarin de hoofdpersonen moeten vechten voor hun liefde en hun voortbestaan.

foto:Peter van de Pol

Het verhaal:

Het Zeepaard Gappie is verliefd op de Zeemeermin Mara, de lievelingsdochter van Neptunus, de koning van de zee. Neptunus wil daar niets van weten en verbiedt Gappie en Mara om met elkaar om te gaan.

Op een dag landt er een vuurdraak in de zee bij de koralen. Daardoor wordt het zeewater te warm en dreigt er gevaar voor de koralen en hun Koningin Coralia. Neptunus probeert de vuurdraak uit de zee te verjagen, maar dan wordt de draak woedend en ontvoert hij Mara.

Gappie gaat op weg om zijn geliefde Mara uit de klauwen van de vuurdraak te bevrijden en wordt daarbij geholpen door het grappige duo Bluppie en Blob, een inktvis en een blokvis…

De voorstelling is in het bijzonder geschikt voor buiten.

Leeftijd: Iedereen vanaf 5 jaar.

Duur voorstelling: 50 minuten

Spel: Alice Ruijters en Angela de Rie

Muziek: Marc Spee

Prijzen voorstellingen*

Publiek tot 50 personen: 500 euro

50-70 personen: 600 euro

70-100 personen: 700 euro

Daarboven in overleg.

Twee voorstellingen op een dag: 850 euro

Bekijk de videotrailer via de onderstaande link:

 

 

 

 

Theater Compagnie Alice
Contact

Theater Compagnie Alice

Alice Ruijters

E info@theateralice.nl
M 0619173613Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.