Cowboy Billie Boem & de Circus Directeur op reis!

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Dept.
Naam voorstelling
Cowboy Billie Boem & de Circus Directeur op reis!
Soort voorstelling / theateractiviteit
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
Op aanvraag
Doelgroep
4+
Duur
60 min
Speelperiode
In overleg
Omschrijving

Cowboy Billie Boem en de circusdirecteur op reis

Auteur: Ad Grooten

Cowboy Billie Boem staat al jaren garant voor warme akoestische kinderliedjes. Met echte instrumenten als banjo’s, mandolines, accordeons, fluitjes, trompetten en zelfs een Ierse doedelzak wordt een vrolijke intieme sfeer gecreëerd.

Cowboy Billie Boem en de circusdirecteur gaan op reis, ze vertrekken vanuit Nederland dwars door België en Frankrijk naar Spanje, waar opa woont. Beide vrienden maken natuurlijk weer van alles mee! Dat complete avontuur staat nu op cd in een mooi boek.

Cowboy Billie Boem bewijst jaar in jaar uit top vermaak te zijn voor de jongste onderons!

CCB hoes.jpg
Theater Dept.
Contact

Theater Dept.
Bavelselaan 19
4835 GP Breda 

Kees Verdaasdonk
E kees@theaterdept.nl
M 06-2704 6409
bgg 076-560 0615 Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.