Terug naar theater overzicht

Zuiderpark Live – The Legends We’ve Lost

The Legends Tribute Band

Data
23 juni 2024 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Zuiderparktheater

The Legends We’ve Lost, de avond waar de sterren van de hemel worden gespeeld!

David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glenn Frey (Eagles), Toots Thielemans, Leonard Cohen, ze ontvielen ons allemaal in 2016. En in alle mooie zalen en podia van Nederland brengen wij deze iconen een groots, muzikaal eerbetoon! Een ruim twee uur durende NON-STOP show met de beste dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuwelen. September, Boogie Wonderland, Last Christmas (ook in de zomer!), Faith, Dancing in The Street, China Girl, Hotel California, Take it Easy, Purple Rain, Kiss, de lijst is oneindig.. Dans, zing mee met alle hits en vier het leven!

In samenwerking met Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters, hebben we de fantastische ‘The Legends Tribute Band’ samengesteld. Nederlandse topvocalisten gecombineerd met de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten.

The Legends We’ve Lost is een fantastische avond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen…

Zuiderpark Live – The Legends We’ve Lost
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl