Boy Jansen / Hans Verbaarschot / Ons Jonges

Data
14 juli 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Cabaret & Kleinkunst
Theater
Openluchttheater Mariahout

De laatste vrijdag voordat de schoolvakantie begint kun je lachend de zomer in met de Zomerton. Niet voorafgaand of tijdens carnaval maar een bijzondere tonpraatavond om de zomer in te luiden. Dit jaar is de presentatie in handen van Boy Jansen met optredens van:
Boy Jansen

U kent hem wellicht van acts als Beatrix, de rijdende rechter of Herman den Blijker. Inderdaad allemaal ‘bekende’ namen, namen welke Boy als karikatuur graag nieuwe leven in blaast. En dat doet hij niet onverdienstelijk. Sinds het begin dat Boy mee doet aan het Brabants kampioenschap tonpraten staat hij in de top 3. Door de vlieguren die hij de afgelopen jaren gemaakt heeft durft hij u bijna lachgarantie te geven. Dit door zijn grappige vondsten, ijzersterke typetjes en vlijmscherpe improvisatie weet hij vele zalen voor zich te winnen. Pas echt plezier heeft hij als hij ziet en merkt dat u dat ook heeft.
Hans Verbaarschot

Tonpraten is voor hem een vorm van leven. Hans is er altijd mee bezig en altijd probeert hij anders naar bepaalde situaties te kijken en geniet daar intens van. Zijn ABD (Algemeen Beschaafd Deurnesch) geeft hem ontzettend veel ruimte om met taal te spelen. Zijn kracht is: beeldend vertellen. Het zo uitkramen dat je het ziet gebeuren en vervolgens je te laten verrassen door er een compleet andere wending aan te geven. Heerlijk is dat!

Hij is er ook ontzettend trots op dat hij verschillende publieksprijzen heeft gewonnen.
Ons Jonges

‘Ons Jonges’ is nèt efkes anders dan het reguliere carnavalsamusement, kletsen of tonpraten. In een typische setting met een eigenzinnig verhaal beschrijft Twan unieke, waanzinnige en ronduit hilarische situaties… ! Doorspekt én onderbouwd met toepasselijke liedjes en muzikale ginnegapjes zet Ons Jonges de lachspieren op scherp, de verbeelding wordt ten volste geactiveerd en de oren worden gestreeld.

Kortom; Tis altijd wir lachuh mi Ons Jonges!!!


Informatie tickets
Zomerton
Openluchttheater Mariahout

Mariastraat 27a
5738 AH Mariahout

E: info@oltm.nl
W: https://www.oltm.nl