Terug naar theater overzicht

Zomerconcert door Ad hoc orkest

Data
28 juli 2022 / 16:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Zuiderparktheater

Die Fledermaus overture, Paconchita en Dem Land Tirol die Treue. Zomaar een aantal prachtige werken uit het repertoire dat Vakantieorkest Ad Hoc voor u speelt.

Vakantieorkest Ad Hoc is een harmonieorkest dat bestaat uit ongeveer 65 getalenteerde, jonge muzikanten (al is de één wat jonger dan de ander). Ieder jaar wordt dit orkest opnieuw samengesteld. In een zestal intensieve repetitiedagen werken zij aan een prachtig muzikaal divers programma. En daarna… op tournee!

De eerste 3 concerten worden dit jaar gegeven in Nederland en wel in Breda, Den Haag en Elst. Daarna pakt het orkest het hele instrumentarium in om met de bus te vertrekken naar het práchtige Oostenrijk.

Naast eerder genoemde werken, spelen wij ook een stuk dat speciaal voor ons naar aanleiding van La Vuelta is gecomponeerd door Geert Schrijvers. Dit stuk is gebaseerd op deze wielerronde en tot stand gekomen doordat de start van deze wielerronde dit jaar in Nederland zal plaatsvinden. Het stuk is nog door geen ander orkest gespeeld, u heeft dus een primeur!

Het thema van deze tournee is ‘Ohne Sorgen’. Zet dus, net als wij, al uw zorgen even opzij en geniet van Vakantieorkest Ad Hoc, onder leiding van Txemi Etxebarria!

Gratis toegang

Zomerconcert door Ad hoc orkest
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl