Terug naar theater overzicht

YENTL EN DE BOER IN CONCERT

YENTL EN DE BOER

Data
31 juli 2021 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Valkenburg

Yentl en de Boer zijn er weer! Na twee synchroon geboren baby’s keert het muzikale cabaretduo deze zomer terug op het podium met een nieuw concert: een verzameling van hun mooiste liedjes en gloednieuwe nummers, begeleid door hun lievelingsmuzikanten.
Het is inmiddels een beproefd concept. Iedere zomer verzamelen ze hun grappigste en ontroerendste liedjes en trekken ze langs de mooiste zalen en openluchttheaters van Nederland. Dit jaar brengen ze naast een verzameling van bestaand werk een voorproefje van hun allernieuwste liedjes, die ze schreven voor de aankomende voorstelling Lacrimosa.
Je kunt Yentl Schieman en Christine de Boer kennen van hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. En natuurlijk van Openluchttheater Valkenburg, waar ze twee keer eerder te gast waren. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend) en werden ze genomineerd voor het nummer Stop de Tijd.

Voorstelling Categorie:
Populair


Informatie tickets

vrijdag 31 juli 2020 om 20:30 – 22:30 €20

YENTL EN DE BOER IN CONCERT
Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51a
6301 GL Valkenburg

T: 043-601 5044
E: info@openluchttheater-valkenburg.nl
W: https://www.oltvb.nl