Terug naar theater overzicht

White Noise, kunstinstallatie (7+) [Gratis]

Tamar

Data
08 augustus 2023 / 10:30 uur
09 augustus 2023 / 10:30 uur
10 augustus 2023 / 10:30 uur
Website
Genre
Familievoorstelling
Theater
Zuiderparktheater

De data en impulsen die dagelijks door de ether en de lucht op ons komen afgevlogen zien we niet, maar laten we wel binnenkomen. Hoe zou het eruit zien, als het tastbaar werd? In de installatie White Noise van theatermaker Tamar Blom en componist Janne Piksen worden die impulsen concreet. Je stapt een witte tunnel binnen. Je geeft je over aan de wind, en beweegt naar voren. Een storm steekt op. De ruis neemt alles over. Je wordt één met de chaos, in deze sensorische en overweldigende beleving. Je bent uitgenodigd om jouw eigen plek in een eindeloosheid van chaos te verkennen. Voel je je veilig? Kun je rust vinden? Ben je er nog?

 

White Noise is een sneeuwstorm die je meegemaakt moet hebben! Dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 augustus gratis in het Zuiderpark Vakantiepark te beleven.

 

Let op: Je kan niet van tevoren reserveren. Je haalt een muntje aan de bar en gaat in de rij staan. De storm duurt 8 minuten en is per persoon te beleven. Maar het kan wel spannend zijn. Dus ben je nog klein (van 4 tot 7 jaar?)? Neem dan iemand mee naar binnen. Samen is het minder eng. Deze beleving is niet rolstoeltoegankelijk.

 

 

Recensie:

https://www.theaterkrant.nl/recensie/white-noise-2/tamar-blom-en-janne-piksen/

 

Over de artiest:

 

Tamar (Tilburg, 1992) maakt performances en installaties waarbij de toeschouwer op een lichamelijke manier wordt aangesproken en daadwerkelijk in beweging wordt gebracht. Dit gebeurt aan de hand van intense visuele ruimtes en acties.

 

Daarnaast is hij ook performer en medemaker bij o.a. Dries Verhoeven en Johannes Bellinkx.

 

Tamar rondde in 2014 de Mime Opleiding aan de AHK af waarna hij tot 2019 onderdeel was van performance groep Wild Vlees.

 

Onderdeel van Zuiderpark Vakantiepark

Tussen maandag 10 juli t/m donderdag 17 augustus 2023

 

Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en

donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis programma in het Zuiderparktheater. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Dit jaar landt de Supermoon voor 6 weken op ons eiland. Kijk voor de dagplanning op www.zuiderparktheater.nl/vakantiepark

 

 


Informatie tickets

GRATIS

White Noise, kunstinstallatie (7+) [Gratis]
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl