Vrienden van Straks

Data
02 juli 2023 / 15:00 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Openluchttheater Ede

Soms poëtisch en gevoelig, dan weer gewoon om te lachen, maar altijd in het Nederlands.

De muziek zit tussen pop en singer-songwriter in. Je hoort vaak een mondharmonica en een akoestische gitaar. Mandoline en accordeon komen regelmatig voorbij en de zang is veelal meerstemmig. De band straalt vooral veel plezier uit, en dat werkt aanstekelijk op het publiek.

Het repertoire beslaat een veertigtal eigen composities variërend van rustige ballads tot vrolijke meezingers. De teksten, waaraan veel zorg wordt besteed, gaan over relatieperikelen, verloren vriendschappen en gemiste kansen maar ook alledaagse opmerklijkheden als de zaterdagse boodschappen. Hét onderwerp van alle muziek: de liefde, of juist het gebrek daaraan, is volop aanwezig, maar zeker niet op een geijkte manier.


Informatie tickets

Tijdens de Lazy Sundays is het theater van 14.00 – 18.00 uur geopend, via de ingang op de hoek van het Burgemeester Bootlaan en Van Heeckerenlaan. De entree bedraagt € 2,50. Er is van 15.00 – 17.00 uur live muziek.

LET OP: je zit op het grasveld, er zijn geen stoelen aanwezig (die mag je wel zelf meenemen). Er staan parasols in het gras, maar om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij je om je eigen parasol mee te nemen.

Lazy Sunday
Openluchttheater Ede