Terug naar theater overzicht

VOS EN HAAS: IN GEVAAR 4+

Toneelschuur

Data
23 augustus 2020 / 11:00 uur
23 augustus 2020 / 13:00 uur
23 augustus 2020 / 15:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

VOS EN HAAS: IN GEVAAR 4+ (11:00 UUR)
INFO
Deze voorstelling wordt gepresenteerd in samenwerking met de Toneelschuur. Na afloop is er leuke gratis workshop.

Spannend en komisch verhaal naar het gelijknamige boek van Sylvia Vanden Heede. Het decor is een bibliotheek. Haas leest een prachtig sprookjesboek. Terwijl zij droomt van de prins uit het boek, wil Vos met haar spelen. Maar Haas is diep verzonken in haar verhaal en stuurt Vos naar Ever. Ever weet wel iets spannends om de aandacht van Haas te trekken. Als dat maar goed gaat!

Over Houtjetouwtje
De mannen van Houtjetouwtje doen alles zelf: ze bedenken en bouwen het decor, schrijven en zingen eigen liedjes en spelen met zelfgemaakte poppen. Hun pop-up bibliotheek puilt uit met verhalen die verteld willen worden, zoals die van Vos en Haas van de beroemde kinderboekenschrijver Sylvia Vanden Heede en illustrator The Tjong-Khing.

Theaterdocent Simone of Charlene geeft na de voorstelling een gratis theatrale afsluiting van je bezoek aan de voorstelling van ongeveer een half uurtje. Elke workshop is anders maar altijd geïnspireerd op de voorstelling en de mooie omgeving waar Caprera staat. Doe mee, samen met je ouders/verzorgers!

Redden

In deze workshop gaan we reddertje spelen.

Wat is het gevaar?

Wie ben je?

Ben je klaar om gered te worden?

Of om te redden?

Bio:

Charlene Schmeltz speelde de afgelopen 20 jaar in jeugdtheatervoorstellingen bij onder andere Het Waterhuis en Bonte Hond. Ze gaf theatrale danslessen aan de allerkleinsten, en presenteerde voor grote groepen kinderen op school en op locatie. Kinderen spiegelen, vermaken, laten nadenken over, laten stilstaan bij, laten zingen en bewegen, is waar ze energie van krijgt. Simone de Jong is regisseur bij haar eigen gezelschap, waarmee ze jeugdvoorstellingen maakt. Haar voorstellingen worden nationaal en internationaal heel goed ontvangen. Daarnaast schrijft ze kinderboeken en geeft les.


Informatie tickets

KOOP KAARTEN
Prijs
€15,00
Datum
Zondag 23 Augustus 2020
Aanvang
11:00
Deur open
10:30
Deel op
Facebook

VOS EN HAAS: IN GEVAAR 4+
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu