Vintage Trouble

Data
16 juli 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Valkenburg

Vintage Trouble staat voor vier Amerikaanse heren in maatpak die rhythm-and-blues koppelen aan soul en heerlijke gitaarlicks. Denk aan Sam Cooke die jamt met de Steve Miller Band. Of dichter bij huis; stel je voor dat Dewollf een pact smeedt met Anouk. Vintage Trouble heeft vooral dankzij zanger/spring-in-het-veld Ty Taylor een spectaculaire live-reputatie. ‘Live-wired, straight-shootin’, dirty-mouth’d pelvis-pushin’ juke music’, dopen ze hun waar zelf.

Vintage Trouble wordt vanaf 2011 de wereld ingestuwd door Doc McGhee, de man achter de carrières van Bon Jovi en Mötley Crüe. Een doortocht bij Later… with Jools Holland (BBC) zorgt meteen voor wind in de zeilen aan deze kant van de oceaan. Inmiddels speelden ze de afgelopen jaren op festivals als Werchter, Glastonbury, Pinkpop en Zwarte Cross. En toerden ze met The Who en AC/DC.

Dus stap in de rollercoaster die Vintage Trouble heet en laat je overdonderen door hun energieke show. De heren uit Los Angeles komen, met een gloednieuwe plaat onder de arm, Openluchttheater Valkenburg omtoveren tot “the Dutch Hollywood Bowl”.


Informatie tickets

38,50 €

Vintage Trouble
Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51a
6301 GL Valkenburg

T: 043-601 5044
E: info@openluchttheater-valkenburg.nl
W: https://www.oltvb.nl