Terug naar theater overzicht

VanVelzen & Band

VanVelzen & Band

Data
03 juli 2020 / 21:00 uur
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Cabrio
VanVelzen in ‘Intiem Cabrio’
(Roel) Van Velzen is al sinds 2006 niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Met zijn hit ‘Baby get higher’ werd hij razendsnel bekend bij het grote publiek. Zijn debuutalbum in 2007 belandde al snel bovenaan de charts. Nu – 5 albums, 21 singles, diverse awards (waaronder een Gouden Harp), 6 club- en theatertours en honderden optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia. Samen met zijn band staat hij garant voor een vlammende liveshow. Niet alleen vóór, maar vooral ook mét zijn publiek deelt hij zijn muzikale energie. Dat is ook wat het publiek deze avond in Cabrio kan verwachten.
Na een korte time-out van tv-optredens en componeren is Roel nu terug met een nieuwe song ‘Opposite Lover’. Opposite Lover klinkt anders dan alles wat VanVelzen tot nu toe heeft uitgebracht, en dat komt zowel door de compositie als door de productie. Roel schreef de song met muziekvrienden Peter Kvint (schreef o.a. Love Song en produceerde Andreas Johnson) en Martijn Konijnenburg (schreef Leaf’s ‘Wonderwoman’ en Kygo’s ‘Firestone’). De productie werd gedaan door Christian ‘Krada’ Kalla, die eerder werkte met Drake, Alicia Keys en Kendrick Lamar. Wie naar Opposite Lover luistert, hoort een nieuw geluid. VanVelzen lijkt zichzelf opnieuw te hebben uitgevonden.Alvast horen hoe dat klinkt?
Naast deze nieuwe song, kan het publiek rekenen op een muzikaal feestje. VanVelzen zorgt deze avond met zijn band voor een spetterende show!
Omdat we maar 100 kaarten per voorstelling kunnen verkopen, is de procedure voor het bestellen van de Vriendenkaarten aangepast. Vrienden kunnen vanaf maandag 15 juni vanaf 9 uur maximaal twee kaarten per voorstelling kopen. Deze exclusieve verkoopmogelijkheid duurt in deze bijzondere situatie twee dagen. Woensdag 17 juni start vanaf 9 uur de reguliere verkoop.
 

Informatie tickets
Vrijdag 03 juli 2020 – 20:00 tot 23:00 uur
Het concert start om 21:00 uur en het theater gaat om 20:00 open.
Ticketprijs: € 27,50
 
VanVelzen & Band
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-20959452
E: info@cabriosoest.nl
W: https://www.cabriosoest.nl