Terug naar theater overzicht

Vakantiepark BONTE MIDDAG (met Brulrace!)

Data
18 augustus 2022 / 10:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Zuiderparktheater

Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis programma. Samen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen, dansen en nog veel meer. De ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning is laagdrempelig, relaxt en uitnodigend voor alle leeftijden. Ga samen een rondje in de Relaxerette een waar reuzenrad van chille hangmatten. Leer schilderen van Akin, sport met Dennis, leer TikTokken met Amel, voetbal freestyle of doe wekelijks mee met de muziekworkshops. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Op de dinsdagen sluiten we af met een knotsgekke kinderdisco, op woensdagen lunchen we uitgebreid samen en elke donderdag eindigen we met live muziek!

PROGRAMMA 18 augustus

Vandaag is een nog bijzonderere dag dan gisteren!! Het is de aller-allerlaatste Vakantiepark-dag van de zomer. We zullen tot 12u op ons eigen terrein zijn en daarna trekken we het park in. Vanavond is namelijk Clouseau te gast en ze moeten het concert opbouwen.

10u – 11u Voorlezen in het Hangmattenbos

Op pad naarrrrr: (locatie wordt nog bekend gemaakt maar zal vlakbij het theater zijn)

12u – 14u Picknicken met Aïcha
13u – 14u30 De eerste ronde van de BRULRACE!
14u – 15u Ready2Play Muziekworkshop
14u – 15u TikTokken met Shainy
15u – 16u Ready2Play Muziekworkshop: Bandcoaching (docent Nynke Hut)
15u30 – 17u De tweede ronde van de BRULRACE!
16u – 17u Live muziek doorrrrrr Ida Weiler

*En wat zullen we nog meer doen? Misschien een Speelgoed-ruil-beurs? Of iets anders? Als je een leuk idee hebt laat het ons weten!

Vakantiepark BONTE MIDDAG (met Brulrace!)
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl