Terug naar theater overzicht

Uniek Dubbel Concert Trijntje Oosterhuis en Kenny B

Data
10 juni 2022 / 20:30 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Een uniek dubbelconcert

In de zomer van 2022 bundelen Trijntje Oosterhuis en Kenny B hun krachten om gezamenlijk een mooie avond in Caprera neer te zetten. Beiden spelen ze samen met hun ijzersterke livebands. Dit wordt een avond vol hits en feelgood waarbij stilzitten geen optie is!
Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis lanceerde in mei 2019 haar langverwachte album ‘Dit is voor mij’ dat geproduceerd is door Jett Rebel. Met haar nieuwe, frisse band gaat Trijntje terug naar hoe het allemaal begon. Deze tour staat in het teken van haar muzikale roots; met een band op het podium, muziekmaken en popliedjes zingen. ‘Ik wil het intiem houden, ik ben dicht bij het publiek, maar het publiek is ook dicht bij mij’. In haar show komen komen nummers van haar nieuwe album voorbij maar ook de grootste hits van de afgelopen 25 jaar passeren de revue.
Kenny B

De avond wordt afgetrapt door Kenny B: Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederlands. Zijn Nederlandse muziek heeft echter lang op zich laten wachten; toen hij 28 was, kwam Kenny naar Nederland. Hij trad in die tijd nog regelmatig in het buitenland op en vooral in Suriname. Op een moment besloot hij toch de overstap te maken naar Nederlandstalige muziek. Dit bleek een goede keuze want na zijn megahit ‘Parijs’ kon je niet meer om hem heen!

In 2019 bracht hij zijn laatste album ‘Hoe Dan Ook’ uit en ook op deze plaat laat hij zich weer van zijn zonnigste kant zien. Een brede glimlach is gegarandeerd!


Informatie tickets

Prijs €28,50

Handlige links

https://caprera.nu/agenda/trijntje-oosterhuis-kenny-b/

Uniek Dubbel Concert Trijntje Oosterhuis en Kenny B
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu