Typhoon

Data
18 juni 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Bostheater Ommen

Nog niet eerder stond de sociaal bewogen hiphop muzikant uit Zwolle bij ons op het podium. Daarom zijn we maar wat blij dat we daar op zondag 18 juni verandering in gaan brengen. Dan komt Typhoon zijn twintigjarig jubileum samen met jullie bij ons vieren. Nummers als ‘Zandloper’, ‘Surfen’, ‘Hemel Valt’ en ‘Het Eind’ zullen ongetwijfeld te horen zijn op deze bijzondere avond! Dat Typhoon geliefd is bij het publiek wisten jullie natuurlijk al, maar daar blijft het niet bij! Ook zijn collega’s lopen met hem weg en dat heeft hem al mooie samenwerkingen opgeleverd. Het resultaat? Prachtige songs als ‘Walnootboom’, ‘Alles Is Gezegend’ en ‘Als Ik Je Weer Zie’.

Typhoon kan zo maar eens de nieuwe publiekslieveling worden. Het Bostheater lijkt namelijk de uitgekozen plek voor de man die zijn ziel en zaligheid blootlegt door zijn rake en eerlijke teksten. Verwacht een avond waarbij de basis voor zijn optreden wordt gevormd door een mix van oud werk, nieuwe muziek en spoken word. De viering van het mens-zijn. Een avond waarop de liefde bijna tastbaar zal zijn in het Bostheater.

De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 24 maart om 11:00 uur via deze site.

Typhoon begon al jong met het maken van muziek. Dit leverde drie fantastische albums op met onder meer twee Edisons voor album ‘Lobi da Basi’ en optredens op o.a. Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz.


Informatie tickets

€ 32,50 inclusief €1,75 servicekosten

Handlige links
Typhoon
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: NULL
E: info@bostheaterommen.nl
W: https://www.bostheaterommen.nl