Terug naar theater overzicht

Tribute to MTV-Unplugged

Diverse artiesten

Data
15 september 2024 / 19:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater De Doolhof

The Unplugged Experience brengt met Tribute to MTV-unplugged op zondag 15 september vanuit Openluchttheater De Doolhof in Tegelen een ode aan het iconische MTV televisieprogramma van de jaren 90.

Wie herinnert zich niet de lange uithalen van o.a. Kurt Cobain, de melancholische klanken van Alice in Chains, luchtige popsongs van Oasis en Pearl Jam leadzanger Eddie Vedder die teksten op zijn arm schreef. Het iconische MTV-programma uit de jaren 90 stond voor muzikaliteit in de meest pure vorm en bood bezoekers een ultieme muzikale belevenis op bijzondere locaties.

Tribute to MTV-Unplugged brengt in de vorm van een luisterconcert een variรซteit aan songs van verschillende bands uit de MTV Unplugged-reeks ten gehore. In afwisselende samenstellingen voert een groot muzikaal collectief in semi-akoestische vorm, inclusief strijkers, nummers van o.a. Pearl Jam, Sinead โ€˜O Connor, Radiohead, Eric Clapton, Lenny Kravitz, Nirvana, Seal, Alice in Chains, Foo fighters en Black Crows uit. Geniet tijdens Tribute to MTV-Unplugged van originele muziekarrangementen en gepassioneerde muzikanten in de openluchttheatersetting van De Doolhof.

๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐†๐ฎ๐ž๐ฌ๐ญ๐ฌ:

Inmiddels maken we alvast 2 speciale gasten bekend!

Met niemand minder dan Tim Akkerman (Ex DI-RECT) als รฉรฉn van de special guests belooft het weer een spectaculaire avond te worden.

‘Queen of gospelโ€™ Pearl Jozefzoon zal samen met haar gospelkoor een verrassende twist geven aan de vele semi-akoestisch uitgevoerde nummers van het MTV Unplugged repertoire.

๐“๐ข๐œ๐ค๐ž๐ญ๐ฌ: https://unplugged.eventgoose.com

Tijden
Deuren open + DJ: 17:00 uur
Aanvang programma: 19:00 uur

Tribute to MTV-Unplugged
Openluchttheater De Doolhof

De Drink 60
5932 CP Tegelen

T: 077-373 4754
E: info@dedoolhof.nl
W: https://www.dedoolhof.nl