Tim Knol

Data
17 juli 2020 / 18:45 uur
17 juli 2020 / 21:30 uur
Genre
Concert
Theater
Natuurtheater De Kersouwe
Tim Knol komt vrijdag 17 juli naar de Kersouwe! Hij geeft die dag twee optredens: om 18.45 uur en om 21:30 uur. Voor elk optreden zijn 125 kaarten beschikbaar (maximaal 2 kaarten per persoon). Eén drankje per persoon is inbegrepen. De kaartverkoop voor dit optreden start op zaterdag 6 juni om 10:00u (uitsluitend online via deze site). Voor Vrienden van de Kersouwe is een aantal kaarten gereserveerd.
Sinds het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 gaat het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, de single Sam werd een hit en heel Nederland wist: deze jongen heeft talent. De carrière van Tim Knol is pas een jaar of tien bezig, maar de jonge singer-songwriter met de oude ziel heeft nu al meer memorabele momenten meegemaakt dan andere artiesten in een heel leven. Drie albums in drie jaar en optredens op alle grote festivals, in talloze clubs en in kleine én grote theaterzalen volgden. Met hoogtepunten als Pinkpop en Lowlands.
Tim Knol groeide als singer-songwriter uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. Vorig jaar liet hij weer een nieuwe kant van zichzelf zien en bracht hij het bluegrass album Happy Hour uit, met de Blue Grass Boogiemen! Met zoveel ervaring op zak, belooft dit een fantastische muzikale avond te worden in ons Kersouwe theater!

Programmaverloop
*Kersouwe hoofdingang geopend vanaf 30 minuten voor aanvang. Bij parkeren vervalt contant betalen.
*1 Drankje staat klaar voor elke bezoeker (inbegrepen in kaartje)
*Plaats nemen op tribune op aanwijzingen van Kersouwe medewerker (in tweetallen aanschuiven)
*Concert duurt circa 75 minuten – geen pauze
*Na afloop volgen bezoekers routing naar kiosk. Hier is (maximaal 1 uur) gelegenheid om nog een drankje te drinken (uitsluitend contactloos betalen). Hiervoor is het terrein speciaal ingericht met tafels en stoelen
*Bezoekers verlaten terrein via poort bij kiosk
*WC is alleen voor noodgevallen

*Bekijk via DEZE LINK onze algemene voorwaarden EN de tijdelijke bijzondere voorwaarden die gelden voor alle Kersouwe Klein voorstellingen

We kijken er naar uit om jou met ‘Kersouwe Klein’ in deze bijzondere tijd te kunnen ontvangen!


Informatie tickets

€ 22,50

Handlige links

NULL

Tim Knol
Natuurtheater De Kersouwe

Kersouwelaan 1
5473 VL Heeswijk-Dinther

T: 0413-291 150
E: secretariaat@kersouwe.nl
W: https://www.kersouwe.nl