Terug naar theater overzicht

Tim Knol – Solo

Tim Knol – Solo

Data
18 juli 2020 / 21:00 uur
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Cabrio

Tim Knol – Solo 

Vandaag op het Cabriopodium een echte singer-songwriter: de nog steeds populaire en sympathieke Tim Knol. Deze veelzijdige muzikant laat in de bijzondere setting van de intieme concertenreeks in Cabrio zijn liefde voor uiteenlopende muziekstijlen horen zoals bluegrass, americana en pop.

 

In de jaren na zijn doorbraak in 2010 heeft Tim Knol de wind vaak van voren gekregen. Vroeg in zijn loopbaan werden veel jongensdromen werkelijkheid: spelen op grote podia, ontmoetingen met grote helden en het kunnen leven van zijn muziek. Zelfs in dat prille stadium zette Knol een vraagteken achter dat hele rock ’n’ roll-gebeuren: Not real love, only one night stands. Is that what you call Rock ’n’ Roll? Na deze intense jaren is deze muzikale allesvreter nog meer dan toen op zoek naar een persoonlijke vingerafdruk in al zijn liedjes. En daar kunnen de Cabriobezoekers deze avond getuige van zijn!

Knol vindt nog steeds exact dezelfde dingen belangrijk als toen hij voor het eerst in de platenkast van zijn vader rommelde. Hij stond er ook tijdens de grote succesjaren nooit alleen voor: de hechte vriendschappen, diepgewortelde liefde en natuurlijk die sweet, sweet melodies zijn altijd in de buurt gebleven. Deze kernwaarden geven de 30-jarige songwriter de moed om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe muzikale wegen en zichzelf voortdurend te blijven ontwikkelen.


Informatie tickets

Zaterdag 18 juli 2020 – 20:00 tot 23:00 uur

Het concert start om 21:00 uur en het theater gaat om 20:00 open.

Ticketprijs: € 17,50

Handlige links

NULL

Tim Knol – Solo
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-20959452
E: info@cabriosoest.nl
W: https://www.cabriosoest.nl