Terug naar theater overzicht

Theo Maassen – ONBEKEND TERREIN

Theo Maassen

Data
24 juni 2023 / 20:30 uur
/ uur
Website
Genre
Cabaret & Kleinkunst
Theater
Openluchttheater Ede

Natuurlijk hebben we allerlei dingen bedacht die ons houvast bieden in dit wankele bestaan. Continu proberen we de zaak in kaart te brengen, te duiden, te berekenen, te benoemen.

Soms geeft dat ons de illusie van helderheid maar in wezen tasten we in het duister. Ondanks alle wetten, afspraken, protocollen, reglementen, richtlijnen, verordeningen, bepalingen, geschreven- en ongeschreven regels. Want hoe iedereen zich ook uitslooft, wat voor plannen we ook smeden, waartoe we ons ook laten verleiden, elk moment is een nieuw moment. Elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet. Een stap op onbekend terrein. Theo Maassen gaat in deze

one man show terrein betreden waar hij nog nooit geweest is.

Kom kijken, je gaat wat meemaken…

Theo Maassen won een keur aan prestigieuze prijzen waar hij nooit mee te koop zal lopen. In de Volkskrant top 100 van grappigste fragment van naoorlogs Nederland staat hij met Mengvoeders United pontificaal op nummer 1. Cabarethistoricus Frank Verhallen plaatste hem in het ultrakorte rijtje: Jean-Louis Pisuisse – Toon Hermans – Freek de Jonge – Theo Maassen, en ziet hem als de cabaretier van de eeuwwisseling en daarna.

Hoe dan ook een schitterend compliment. Voor Freek, Toon en Jean-Louis dan hè.


Informatie tickets

Tickets via de website. Indien je kaartjes hebt gekocht, ontvang je een week voor het concert een uitgebreide mail met alle informatie over deze voorstelling.

Theo Maassen – ONBEKEND TERREIN
Openluchttheater Ede