Terug naar theater overzicht

The Tallest Man On Earth

The Tallest Man On Earth

Data
14 augustus 2022 / 20:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Bostheater Ommen

Bostheater Ommen presenteert: The Tallest Man On Earth

De Zweedse singer-songwriter komt voor een exclusief optreden naar het Bostheater op zondag 14 augustus! Het belooft een bijzondere avond te worden waarbij het unieke stemgeluid van Kristian Matsson perfect lijkt te passen in de magische setting van het openluchttheater. Dit zijn de zomeravonden in het Bostheater waar nog lang over gesproken zal worden..

 

De kaartverkoop is gestart via: www.bostheaterommen.nl/events/the-tallest-man-on-earth/

 

Met zijn prachtig verhalende teksten en korrelige, rauwe stemgeluid weet hij het publiek keer op keer te ontroeren en dat zal in de prachtige setting van het openluchttheater niet anders zijn. Zijn meest recente album ‘I Love You. It’s A Fever Dream’ puilt uit met songs over romantiek en dromerigheid, maar bevat ook flinke vleug eenzaamheid en melancholie. Stuk voor stuk schitterende songs die niet zullen misstaan in ’t bos.

 

Niet alleen nummers van zijn recentste plaat zoals ‘I’Am A Stranger Now’ zullen ten gehore worden gebracht. Maar ook hits als Love Is All, The Gardener en The Dreamer zullen ongetwijfeld de revue passeren. Deze wil je niet missen!


Informatie tickets

27,50 inclusief servicekosten (1,75).

Handlige links

https://store.ticketing.cm.com/tallest-man-on-earth

The Tallest Man On Earth
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: NULL
E: info@bostheaterommen.nl
W: https://www.bostheaterommen.nl