Terug naar theater overzicht

The Soul Cages – a tribute to Sting & The Police

The Soul Cages

Data
24 september 2022 / 20:30 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Openluchttheater Engbergen

The Soul Cages

Bauke Bakker staat al jaren bekend als de zingende drummer van ons land. Zingen en tegelijkertijd drummen, beide op onnavolgbare wijze. Uniek.
Al van kinds af aan werd Bauke heel sterk beïnvloed door de muziek van Sting & The Police. Je zou kunnen zeggen dat het zijn stemgeluid en speelstijl voor een groot deel heeft gevormd.

Niet voor niets is de gelijkenis af en toe bijna absurd te noemen! Je doet je ogen dicht en soms hoor je gewoon echt Sting! Met dezelfde ziel en urgentie wordt deze prachtige muziek gebracht, maar soms wordt ook alles losgelaten en wordt er een eigen draai aan gegeven. Dat kun je niet zomaar aan iedereen overlaten: de band bestaat uit musici uit de top van Nederland. Deze mensen spelen of hebben gespeeld met Typhoon, Suzan en Freek, MARUTYRI, Krystl, Bertolf, Her Majesty, The Bluebirds, Jeroen van der Boom en vele anderen.

En dat moet ook wel; de muziek van Sting & The Police is bepaald geen kattenpis. Verwacht grote hits als “Roxanne”, “Message In A Bottle”, “If I Ever Lose My Faith In You” en “Every Little Thing She Does Is Magic”, maar geniet ook van minder bekende pareltjes, het komt allemaal langs. Met een beleving, speelplezier en heel veel energie!


Informatie tickets

Prijs € 20,00

Handlige links

https://www.openluchttheater-engbergen.nl/agenda/the-soul-cages-a-tribute-to-sting-the-police/

The Soul Cages – a tribute to Sting & The Police
Openluchttheater Engbergen