Terug naar theater overzicht

The Roots in Het Bostheater

The Roots

Data
08 juli 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Het Bostheater Gramsbergen

THE ROOTS

De allerleukste covers in het bos

The Roots is een band van 6 man sterk, met muzikanten die allemaal afkomstig zijn uit de gemeente Hardenberg. De afgelopen negen jaar hebben ze op veel verschillende locaties mogen spelen. Denk hierbij aan optredens in diverse kroegen in de regio en Koningsdagfeesten in De Krim en Bergentheim. Naast dit soort optredens komt The Roots ook op privéaangelegenheden zoals bruiloften, bedrijfs- en jubileumfeesten.

In 2022 was de band de slotact tijdens festival Night of the Forest in het Gramsberger Bosje. Nu zijn ze daar terug, met een eigen show in Het Bostheater. The Roots verzorgt een avond met een grote variatie in verschillende muzikale stijlen. Van ballads tot stevige rocknummers. Denk hierbij aan covers van onder andere The Eagles, The Rolling Stones, ‘The Boss’ Bruce Springsteen, Racoon, Billi Joel, CCR, The Eagles, Queen, Acda en de Munnik, Guus Meeuwis, De Dijk en ga zo maar door. Kortom, het genre is erg gevarieerd, zodat ze jong en oud kunnen vermaken met rustige luistermuziek tot muziek waarbij je flink uit je plaat kunt gaan!

The Roots wordt gevormd door drummer Patrick Lennips, zanger Wouter Nieuwenhuis, de gitaristen Coen Bults en Anne Bosch, toetsenist Erwin Bakker en basgitarist Bert Hofsink (Bergentheim). Voor deze gelegenheid treedt de band op met de nieuwe gitarist Levi Akkerman  en zangeres Kirsten Nijmeijer.

 

 


Informatie tickets

Kaartverkoop online:

https://www.voorveghter.nl/programma

Kaartverkoop in Gramsbergen:
DA Drogisterij,  De Oostermaat 60k

 

Handlige links

 

 

 

The Roots in Het Bostheater
Het Bostheater Gramsbergen

Hoge Holt 17
7783 BH Gramsbergen / Hardenberg

T: 0614710484
E: stichtingprogram@gmail.com
W: https://www.gramsbergen.nl/evenementen