Terug naar theater overzicht

The Rolling Stones vs The Beatles

Syb van de Ploeg, Harry Sacksioni, Edward Reekers en Manny Angeletti

Data
12 september 2020 / 13:05 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Eibergen
YES! We gaan beginnen met de eerste naam voor 2020! Ons theater is zaterdag 12 september het decor van de muziek-battle ‘The Rolling Stones vs The Beatles’. Met onder meer Syb van de Ploeg in de rol van Mick Jagger, meestergitarist Harry Sacksioni, voormalig Kayak-zanger Edward Reekers en overgevlogen uit Londen Manny Angeletti (alias Paul McCartney.) Donateurs kunnen van 18 tot 20 januari met voorrang kaarten kopen. Dit geldt niet voor de volgers.
 
Het wordt een muziek-battle, boordevol klassiekers van beide superbands. Een feest van herkenning voor de fans, maar ook leuk voor de ‘neutrale’ liefhebber. Alle hits komen voorbij, van ‘Sticky Fingers’ en ‘Angie’ (Stones) tot  ‘Let It Be’ en ‘Stg. Peppers’ (Beatles). Ook qua uiterlijk en in de mimiek trekken de topmusici letterlijk en figuurlijk een ander jasje aan.
Tussen de nummers door worden leuke wetenswaardigheden verteld en anekdotes opgehaald. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Klik op videotrailer Stones vs Beatles Openluchttheater Eibergen.
 
Deze muziekproductie komt uit dezelfde koker als ‘The Best of Britain’, die we eerder in ons theater hadden en in no-time was uitverkocht.
Na afloop is er een afterparty met deejay en veel nostalgische muziek.

Informatie tickets

Voorverkoop donateurs
Een ticket kost in de voorverkoop 25 euro, inclusief bijkomende kosten. Zaterdag 18 januari start er om 10:00 uur een speciale voorverkoop voor de donateurs. Als er kaarten over blijven begint maandag 20 januari om 10:00 uur de vrije verkoop.

Beste volger,
Goed nieuws! De donateurs konden als eerste tickets kopen voor de muziek-battle ‘Stones vs The Beatles’ op zaterdag 12 september en er zijn nog tickets beschikbaar. Zojuist is de vrije voorverkoop begonnen. Mis dit unieke optreden met onder meer Syb van de Ploeg in de rol van Mick Jagger, meestergitarist Harry Sacksioni, voormalig Kayak-zanger Edward Reekers en overgevlogen uit Londen Manny Angeletti (alias Paul McCartney) niet.
Check de sfeervideo Stones vs The Beatles. Scoor snel met enkele muisklikken je online tickets.
Groeten van ons allen,
Vrijwilligers Openluchttheater Eibergen
 


The Rolling Stones vs The Beatles
Openluchttheater Eibergen