Terug naar theater overzicht

The Kik hertaalt Eurovisie

The Kik

Data
30 juni 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Ede

In The Kik hertaalt Eurovisie neemt The Kik iedereen mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald. Origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The Kik dat kan.

Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde The Kik op volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songfestival hits rond de 2021 editie vanuit Rotterdam. The Kik slingerde deze op de spreekwoordelijke band en bracht de vijf hertalingen als een EP uit. Dit smaakte naar meer. Al jaren steekt Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival van (in ieder geval) Europa, niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs. Denk aan Abba, France Gall en aan The Common Linnets. Maar ook aan Dana International en Bucks Fizz. Een muzikale theatervoorstelling doorspekt van (on)gein.


Informatie tickets

Tickets via de website. Indien je kaartjes hebt gekocht, ontvang je een week voor het concert een uitgebreide mail met alle informatie over dit concert.

The Kik hertaalt Eurovisie
Openluchttheater Ede