Terug naar theater overzicht

THE JIMI HENDRIX RE-EXPERIENCE | Erwin van Ligten & Band, ft. Rinus Gerritsen (Golden Earring)

Data
06 augustus 2022 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Valkenburg

Erwin van Ligten en Band brengt met The Jimi Hendrix Re-Experience een muzikaal eerbetoon aan een van de meest invloedrijke artiesten van de twintigste eeuw: Jimi Hendrix. De band staat onder leiding van meestergitarist Erwin van Ligten, een van Nederlands’ beste gitaristen.

Erwin werkte bijvoorbeeld met The Alessi Brothers, Barry Hay, Frédérique Spigt, Jan Akkerman, Herman Brood, Mathilde Santing, Brigitte Kaandorp en vele anderen. De Volkskrant schreef: Van Ligten kan zich meten met gitaristen als Ry Cooder en Jeff Beck.

Elk optreden van The Jimi Hendrix Re-Experience zal verrijkt worden door een gastoptreden van een grote naam uit de Nederlandse muziekwereld. In Openluchttheater Valkenburg is voormalig bassist Rinus Gerritsen van Golden Earring van de partij.

The Jimi Hendrix Re-Experience is geen tribute act of imitatie. Erwin van Ligten vertolkt de nummers van Hendrix zoals alleen hij dat kan; met zijn eigen sound en toch onmiskenbaar Hendrix. De show zit boordevol tijdloze klassiekers: Purple Haze, Hey Joe, Little Wing, All Along The Watchtower. De muziek wordt aangevuld met fraaie achtergrondverhalen.

THE JIMI HENDRIX RE-EXPERIENCE | Erwin van Ligten & Band, ft. Rinus Gerritsen (Golden Earring)
Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51a
6301 GL Valkenburg

T: 043-601 5044
E: info@openluchttheater-valkenburg.nl
W: https://www.oltvb.nl