Terug naar theater overzicht

THE GREEN MONKEYS going bananas

THE GREEN MONKEYS

Data
09 augustus 2024 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Het Bostheater Gramsbergen

De in Gramsbergen en het Oosten van het Land wereldberoemde band The Green Monkeys komt naar Het Bostheater! Op 9 augustus gaat de coverband een uniek optreden verzorgen dat past bij deze prachtige locatie.

Voor wie de band een beetje volgt, weet dat de muziekstijlen en muzieksmaak van Jeroen, Bram, Tim & Neil behoorlijk uiteenlopen, en de rockformatie neemt je deze avond mee in hoe de band deze verschillen gebruikt om per jaar meer dan 60 tenten en feestzalen op de kop te zetten! Een avond vol bekende kneiters, maar er zal ook ruimte zijn voor ‘kleinere’ liedjes die je misschien niet direct bij deze band zou verwachten. De avond is nog niet tot in detail uitgestippeld, dus bereid je voor op een avond vol onverwachte wendingen en spontane muzikale hoogtepunten!

De afgelopen jaren hebben Jeroen Bril (gitaar), Tim Marsman (gitaar), Neil Altena (gitaar en zang) en Bram Regeling (drums, afkomstig uit Gramsbergen en omstreken, niet stilgezeten en flink aan de weg getimmerd. Het is een eigenzinnig stel muzikanten dat niet te vergelijken is met een coverband zoals je die gewend bent! Met hun eigen draai aan geliefde nummers, zorgen ze voor een onvergetelijke sfeer en krijgen ze het publiek gegarandeerd in beweging.

De energie en het enthousiasme van de band is opgepikt door onder andere de Zwarte Cross en de bekendheid van deze band verspreidt zich als een olievlek over het land. Hun toer omvat enkele tientallen optredens en ja, dit jaar staan ze dus in Het Bostheater in hun eigen thuisbasis Gramsbergen.

Wees klaar voor een storm aan kneitergoede muziek!

We are going bananas with The Green Monkeys!


Informatie tickets

Kaartverkoop online: https://www.voorveghter.nl/programma

Kaartverkoop in Gramsbergen: DA Drogisterij,  De Oostermaat 60k.

 

THE GREEN MONKEYS going bananas
Het Bostheater Gramsbergen

Hoge Holt 17
7783 BH Gramsbergen / Hardenberg

T: 0614710484
E: stichtingprogram@gmail.com
W: https://www.gramsbergen.nl/evenementen