Terug naar theater overzicht

The Dirty Daddies

The Dirty Daddies

Data
07 juli 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Bostheater Ommen
De eerste aankondiging voor 2023 is een feit en wat zijn we er blij mee: The Dirty Daddies komen naar het Bostheater op vrijdag 7 juli 2023. Dé ultieme 7-koppige hitmachine is vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard: het witte feest-leger blijft zinderen en verbluffen. Nooit eerder speelden ze in een openluchttheater dus we zijn niet alleen ontzettend blij, maar ook enorm vereerd dat ze een uitstapje uit hun razend drukke tourschema maken om hun feest-explosie naar ons Bostheater te brengen!
 
Bereid je voor op een energieke show waarbij er in 120 minuten ruim 120 hits op je afgevuurd worden en waarbij stilzitten wel een hele grote uitdaging zal worden! Het enthousiasme van de band, die je vást al kent van o.a. Concert at SEA, Zwarte Cross, Pinkpop, AFAS Live, RTL Late Night en hun grote clubtours, werkt namelijk zo aanstekelijk dat het onmogelijk zal zijn om niet mee te gaan in het enthousiasme!
 
De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 9 december om 10.00 via www.bostheaterommen.nl/events/the-dirty-daddies
 
Wees er snel bij! Want wie erbij was tijdens de Ommer Bissingh weet hoe immens populair de band is. Natuurlijk zullen ze hun show wat moeten aanpassen aan de bosrijke omgeving, maar geen zorgen.. het ‘dak’ zal er absoluut af gaan. Let’s get dirty!

Informatie tickets

27,- inclusief servicekosten (1,75).

Handlige links
The Dirty Daddies
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: NULL
E: info@bostheaterommen.nl
W: https://www.bostheaterommen.nl