Terug naar theater overzicht

THE BEST OF 50 YEARS WOODSTOCK

Data
13 augustus 2022 / 18:30 uur
Website
Genre
Festival
Theater
Openluchttheater Valkenburg

In 2019 herdachten we in het openluchttheater twee dagen lang de vijftigste verjaardag van het legendarische Woodstock Festival. Het was een onvergetelijk weekend met een keur aan internationale top coverbands en -acts. Drie van hen hebben we – op veler verzoek – teruggehaald: CCR by Callahan Clearwater Revival, Santana by Santanico en Jou Cocker by Back on Track. En dan is er een speciale gast, maar die houden we nog even geheim…

De zes musici van Santanico komen uit Venezuela, maar wonen al enkele jaren in Nederland. Ze treden overal in Europa op met hun fantastische Santana-show waarin alle grote hits voorbijkomen.  Back on Track is een enthousiaste Nederlandse Joe Cocker tribute. Niet alleen het stemgeluid van zanger Peter de Greef is bijna identiek aan het origineel, ook zijn looks en bewegingen komen verrassend dicht bij Joe Cocker.

Met de Achterhoekse band Callahan Clearwater Revival gaan we terug naar de tijd van de onvervalste Roots Rock. Klassiekers als Fortunate Son, Suzie Q, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Hey Tonight en Down On The Corner maken onderdeel uit van de eindeloos lange lijst met hits van Creedence Clearwater Revival.

THE BEST OF 50 YEARS WOODSTOCK
Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51a
6301 GL Valkenburg

T: 043-601 5044
E: info@openluchttheater-valkenburg.nl
W: https://www.oltvb.nl