Terug naar theater overzicht

Teus Nobel & Liberty Group – Journey of Man

Teus Nobel & Liberty Group – Journey of Man

Data
17 juli 2020 / 21:00 uur
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Cabrio

Teus Nobel & Liberty Group – Journey of Man 

In ons diverse aanbod tijdens de zomerse concerten in Cabrio ruimen we ook plaats in voor jazz! Trompettist Teus Nobel vertolkt met zijn Liberty Group muziek van het album “Journey Of Man”.  De bezoeker ervaart geïmproviseerde muziek in zijn puurste vorm. Van Afrikaanse invloeden tot dan kwetsbare ballads, maar vooral veel groove. Een avond vol opzwepende muziek waarin elke seconde een beslissing genomen kan worden die de complete compositie op zijn kop zet.

Als bandleider en componist bracht deze jonge trompettist al 5 albums uit: Flow (2012), Legacy (2014), Social Music (2016), Journey Of Man (2019) en Saudade (2019). Met deze albums trad hij op in binnen- en buitenland en was hij bovendien diverse malen present op het North Sea Jazz Festival.

De toekomst van de jazz is opgestaan’ zei het blad Jazzism over Teus en na het concert van deze formatie in gerenommeerde jazzclub Bimhuis (Amsterdam) repte De Volkskrant in een 5-sterren recensie over ‘een van de fijnste belevingen die een jazzliefhebber zich kan wensen’. Zijn veelzijdigheid maakte hem ook een graag geziene gast in tv-programma’s als De Wereld Draait Door, Vrije Geluiden en Max Masterclass. Maar ook als gastsolist en sideman was Teus Nobel de afgelopen jaren erg actief. Hij werkte samen met o.a. Caro Emerald, Candy Dulfer, Kyteman, Trijntje Oosterhuis, Frank McComb (US), Frazey Ford (CAN) en het Jazzorchestra of the Concertgebouw. Op zijn tourlijst prijken inmiddels meer dan 20 landen, verdeeld over alle 6 continenten. Een solist van internationale allure!


Informatie tickets

Vrijdag 17 juli 2020 – 20:00 tot 23:00 uur

Omdat we maar 100 kaarten per voorstelling kunnen verkopen, is de procedure voor het bestellen van de Vriendenkaarten aangepast. Vrienden kunnen vanaf maandag 15 juni vanaf 9 uur maximaal twee kaarten per voorstelling kopen. Deze exclusieve verkoopmogelijkheid duurt in deze bijzondere situatie twee dagen. Woensdag 17 juni start vanaf 9 uur de reguliere verkoop.

Het concert start om 21:00 uur en het theater gaat om 20:00 open.

Ticketprijs: € 17,50

Handlige links

NULL

Teus Nobel & Liberty Group – Journey of Man
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-20959452
E: info@cabriosoest.nl
W: https://www.cabriosoest.nl