Terug naar theater overzicht

De Pul @ Naat Piek – TANGARINE

TANGARINE

Data
08 augustus 2021 / 18:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Theater Naat Piek

De Pul gaat deze zômmer op tournee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Met unieke concerten op unieke locaties. In het prachtige openluchttheater in de natuur geniet je op 8 augustus van de eeneiige tweelingsbroers Sander en Arnout Brinks, bekend onder de naam Tangarine. Ze zijn niet uit elkaar te houden, ook hun stemmen niet. De muziekgeschiedenis wijst uit dat alleen broers en zussen de beste harmonievocalen kunnen voortbrengen. Kijk wat dat betreft maar eens naar legendarische duo’s uit de folk- en pophistorie, zoals The Bee Gees en The Everly Brothers.

Tangarine werd in 2013 de huisband van De Wereld Draait Door, waardoor hun carrière in een stroomversnelling kwam. Tours en volle zalen volgden en niet alleen in Nederland! De broers touren heel de wereld op en maakten bijvoorbeeld samen met de Amerikaanse band Calexico, waarmee ze in Tucson Arizona twee platen hebben opgenomen.

In het openluchttheater staan deze broers samen met singer-songwriter Meau op het podium. Waar Tangarine al jaren rondtrekt, komt Meau met haar Nederlandstalige indie pop net kijken op de Nederlandse podia. Maar dat is niet te merken! Met haar nummers Kalmte en Rijbewijs trekt ze tienduizenden kijkers en luisteraars. Samen vormen ze een zomerse avond om bij weg te dromen.

Omringd door de natuur bij Naat Piek kun je heerlijk genieten van Tangarine en Meau. De deuren gaan om 17.30 uur open en om 18.30 uur zal Meau de avond aftrappen.


Informatie tickets

Kaarten zijn vanaf zaterdag 12 juni ’21 te koop via de website van de Pul

De Pul @ Naat Piek – TANGARINE
Theater Naat Piek

Pnemstraat 1
5406 XA Uden

T: 0413261622
E: info@theater.naatpiek.nl
W: https://www.naatpiek.nl