Terug naar theater overzicht

Tangarine in Het Bostheater Gramsbergen

Tangarine

Data
27 mei 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Het Bostheater Gramsbergen

Trots zijn we dat het Nederlandse singer-songwriter duo Tangarine het zomerprogramma 2023 opent op zaterdag 27 mei. Afgelopen jaar stonden de tweelingbroers Arnout en Sander Brinks in grote poppodia zoals Paradiso, Metropool en Hedon.

De identieke tweelingbroers Arnout en Sander zijn bloedverwanten, delen hetzelfde DNA en klinken ook nog ’s hetzelfde. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan.‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’, schreef de Volkskrant.

In 2019 besloten Arnout en Sander om een pauze te nemen en zich te focussen op het schrijven van nieuwe songs. Dit heeft geleid tot de release van de EP ‘YOU’ in 2022 en een aantal recente singles, (waaronder ‘Big Star’, ‘City to the Country’ en ‘On the Road’) waarmee ze veelvuldig te horen waren op radio en TV. De afgelopen najaarstour langs de bekende poppodia in ons land was volledig uitverkocht. Ondertussen werken ze hard aan de release van een album dat dit jaar zal verschijnen, gekenmerkt door hun unieke geluid,warme harmonieën en krachtige melodieën.

In 2014 kreeg Tangarine nationale bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door en veroverde de harten van de tv-kijkers. De broers reisden langs vrijwel ieder poppodium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands, Haldern Pop en Into The Great Wide Open.

In de jaren erna richtte Tangarine zich op concerten in het theater. Tevens werden Arnout en Sander door Esquire uitgeroepen tot de best geklede artiest. Naast de release van een nieuw album zal Tangarine de komende tijd veelvuldig te zien op de podia, waaronder dit najaar met hun theatertour ‘Running in the Family’.


Informatie tickets

Ticketprijs: € 17,50

Kaartverkoop online via theater de Voorveghter:  https://www.voorveghter.nl/programma

Kaartverkoop in Gramsbergen: DA Drogisterij,  De Oostermaat 60k

Tangarine in Het Bostheater Gramsbergen
Het Bostheater Gramsbergen

Hoge Holt 17
7783 BH Gramsbergen / Hardenberg

T: 0614710484
E: stichtingprogram@gmail.com
W: https://www.gramsbergen.nl/evenementen