Speelgroep Hoessenbosch

Data
10 juni 2023 / 19:00 uur
16 juni 2023 / 19:00 uur
17 juni 2023 / 19:00 uur
11 juni 2023 / 14:00 uur
18 juni 2023 / 14:00 uur
Website
Genre
Toneelvoorstelling
Theater
Openluchttheater Hoessenbosch

Wedden dat jij je lach niet kunt inhouden bij deze voorstelling? In deze knotsgekke én muzikale voorstelling maak je onder meer kennis met cabaretpaard Wervelwind, de bloedmooie Conchita, de hypocriete El Commandante, smerig angstaanjagende premiejager, een pratende gier én natuurlijk de gemaskerde zelve: Snorro!

Het verhaal
De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind bestrijden onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel: Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. En dat terwijl hij als Don José – want zo heet hij eigenlijk – van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Zal zijn geheim ontdekt worden? En wat als Conchita ziet wie hij werkelijk is?

Snorro is dé parodie op Zorro, geschreven door Don Duyns en geproduceerd door het Ro Theater. De liedteksten zijn van Alex Klaasen. In juni kruipen de spelers van Speelgroep Hoessenbosch in de huid van de kleurrijke karakters, onder leiding van regisseur Joris Brukx.

Leeftijdsadvies
Snorro is een familievoorstelling voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Leuk voor kinderen, maar misschien nóg wel leuker voor volwassenen!


Informatie tickets

Kinderen: € 6,50

Volwassenen: € 9,00

Snorro
Openluchttheater Hoessenbosch

Hoessenboschlaan nabij nr. 51
5351 PD Berghem

T: NULL
E: info@hoessenbosch.nl
W: https://www.hoessenbosch.nl