Terug naar theater overzicht

Snelle & Lieve Jongens Band

Snelle & Lieve Jongens Band

Data
15 september 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Bostheater Ommen
Het is stil hier aan de overkant…. Maar niet op vrijdag 15 september! Dan komt namelijk niemand minder dan Snelle met zijn Lieve Jongens Band naar het Bostheater. Het leukste feestje van het jaar mag dan de Reünie zijn, maar we weten zeker dat deze avond niet onder gaat doen. Wij kijken dan ook uit naar een fantastische nazomeravond waar we zonder jas naar buiten kunnen. Deze wil je niet missen! 
 
 
Lars Bos – alias rapper Snelle – is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen ook een muzikaal verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. Dat is inmiddels meer dan gelukt en hij heeft grote hits op zijn naam staan zoals o.a. Reünie, 5 voor 12, De Overkant, Scars, Kleur, Smoorverliefd, Blijven Slapen, Ze Kent Mij, In m’n Bloed en In De Schuur. 
 
We zijn vanzelfsprekend ontzettend trots en blij dat we Snelle met zijn Lieve Jongens Band mogen verwelkomen. We hopen dat jullie net zo uitkijken naar dit concert als wij. We verwachten dat dit concert snel zal uitverkopen, dus zorg ervoor dat jij dit concert niet mist. Ga zaterdag 11 februari om 10.00 uur plankgas naar je computer of telefoon en kom thuis in het mooie Ommen! ✨

Informatie tickets

35,- inclusief servicekosten (1,75).

Handlige links
Snelle & Lieve Jongens Band
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: NULL
E: info@bostheaterommen.nl
W: https://www.bostheaterommen.nl