Terug naar theater overzicht

Snelle en De Lieve Jongens Band

Data
02 september 2023 / 15:30 uur
02 september 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Ontmoet Snelle, ook wel bekend als Lars Bos, de getalenteerde singer-songrapper die Nederland in 2019 veroverde met zijn onweerstaanbare hit ‘Reünie’. Zijn muzikale reis begon op 24 oktober 2019, toen hij ter gelegenheid van zijn vierentwintigste verjaardag het album ‘Vierentwintig’ uitbracht, dat binnen 24 uur al met Goud werd bekroond. Maar dit was slechts het begin van zijn opmerkelijke opmars in de muziekwereld.

Zijn indrukwekkende reeks hits ging door met ’17 Miljoen Mensen’, een samenwerking met de getalenteerde Davina Michelle. Maar Snelle stopte niet daar; integendeel, hij bracht het ene na het andere geweldige nummer uit. ‘Kleur’ en ‘De Overkant’ met Suzan & Freek, ‘In de Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda zijn enkele voorbeelden van zijn veelzijdige talent.

In 2020 werd Snelle beloond voor zijn prestaties toen hij werd uitgeroepen tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland. Het jaar daarop was even succesvol, met een Top 40 Award voor Beste Artiest en een Edison nominatie in de categorie Pop. Zijn album ‘Lars’ kwam meteen binnen op nummer één in verschillende hitlijsten. Samen met Maan creëerde hij de ongelooflijk populaire hit ‘Blijven Slapen’, waarmee ze niet alleen een Top 40 Award en een Edison Award wonnen, maar ook de harten van fans veroverden.

En dat was nog niet alles, want Snelle’s populariteit steeg verder dankzij de documentaire ‘Zonder Jas Naar Buiten’ op Netflix. In 2022 betoverde hij zijn fans met uitverkochte shows in AFAS Live in Amsterdam, en hij sloot zijn theatertour ‘FF Tussen Ons’ met succes af. Hij reisde door Nederland en België met zijn geweldige ‘Tot Nu Toe(r)’-tour met zijn Lieve Jongens band. Alsof dat nog niet genoeg was, trad hij ook op als wekelijkse presentator bij het SBS6-programma ‘I Want Your Song’, waar zijn charisma het scherm vulde.

Kun je je voorstellen wat dit buitengewone talent nog in petto heeft? Het komende jaar belooft een ware achtbaanrit vol verrassingen en hoogtepunten te worden. Een optreden in Caprera, op de dag dat Caprera 75 jaar bestaat, kan natuurlijk niet ontbreken!

Snelle en De Lieve Jongens Band
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu