Terug naar theater overzicht

Smartlappen Karaoke

Smartlappen Karaoke

Data
14 juli 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

VOOR U, MAAR VOORAL DOOR U!

Heeft U de hoop opgegeven? Is er werkelijk geen hoop meer? 
Hier is wat U moet doen: Zingen!

En dan niet in een kerk of bij moeder thuis, nee, natuurlijk gewoon gezellig bij ons, bij de Smartlappen Karaoke.

Onder het genot van een pilsie, een hassebassie, een pikketanussie of gewoon koffie en onder begeleiding van de briljante Smartlappen Karaoke Live Band kan er naar hartenlust worden gezongen. Er is ruime keus uit het rijke Hollandse repertoire en ook voor de teksten is gezorgd.
Zing, lal, lach, drink en pink een traantje mee met André Hazes, Willy Alberti, Johnny Jordaan en Tante Leen, maar ook met Wim Sonneveld, Ramses Shaffy en Ben Cramer! Kor is uw gastheer en Toos en Stien schenken graag een borreltje voor U in.

De Smartlappen Karaoke Live Band bestaat uit muzikanten die hun sporen hebben verdiend bij Nederlandstalige iconen als Guus Meeuwis, Danny de Munck, Willeke Alberti, maar ook rockbands als Kane, Dutch Eagles, Gotcha! en De Raggende Manne. Zij zorgen voor een heerlijke warme muzikale douche om eens lekker onder te gaan staan zingen.

De Smartlappen Karaoke Live Band werd 15 jaar geleden opgericht door drummer Martijn Bosman en Rudi de Graaff (beiden Gotcha!). Sindsdien hebben ze 20.000 man in de Alpha op Lowlands de polonaise laten lopen, wordt jaarlijks het dak van een bomvol Paradiso eraf geblazen en is de show inmiddels uitgegroeid tot een goed gesmeerde machine, waarbij een prettige chaos en gezelligheid de boventoon voeren.

De aanvoeders van deze avond zijn Angela Groothuizen en Lucas Hamming!

Smartlappen Karaoke
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu