Terug naar theater overzicht

Smakelijke Verhalenparade: 100 jaar Zuiderpark – ism Haags Verhaal en de Participatiekeuken

Haags Verhaal en Participatie Keuken

Data
05 juli 2023 / 18:30 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Zuiderparktheater

Samen eten met stadsgenoten en luisteren naar persoonlijke verhalen.
Voor deze editie hebben wij de mooiste verhalen verzameld rondom liefde, sport en ontmoeting uit 100 jaar Zuiderpark! . Stap op de carrousel en laat je over ons eiland meevoeren naar meerdere podia en keukens.

Op deze unieke verhalenparade komen artiesten, koks, verhalenvertellers en bezoekers samen om het 100 jarig verjaardagsfeest te vieren. Haags Verhaal, de Aanschuiftafels van de Participatiekeuken en het Zuiderparktheater slaan deze zomer weer de handen ineen. Er staan in 2023 twee Smakelijke Verhalenparades gepland. Dit is de eerste editie.

Wat kun je verwachten?
Als gast van deze avond word je over één van vijf groepen verdeeld. Per gang wandel je met je groep langs een restaurantje waar je een gerechtje geserveerd krijgt. In ieder restaurantje worden persoonlijke verhalen verteld en tussen de gangen van dit bijzondere diner door zijn er troubadours, spokenword artiesten en musici die je van de ene naar het andere restaurantje begeleiden.

Entree is €11,- p.p. incl. servicekosten en t.z.t. te reserveren via zuiderparktheater.nl. Deze prijs is inclusief 5 gerechtjes (vegetarisch is aanwezig) en de optredens. Drankjes zijn aan de bar te koop. Dieetwensen kunt u na het bestellen van tickets doorgeven via info@zuiderparktheater.nl.

Over de partners:

Haags Verhaal
Haags Verhaal gaat als een reizend verhalencircus door de stad om mensen en gemeenschappen samen te brengen en hun verhaal te laten delen. Daarmee wil ze bruggen slaan in Den Haag. haagsverhaal.nl

De Haagse Aanschuiftafels en Participatie Keuken
De Participatie Keuken zet zich in voor een hechtere samenleving waar mensen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Via onze activiteiten helpen zij elkaar groeien van overleven naar samenleven. Met het initiatief De Aanschuiftafel eten mensen voor een kleine eigen bijdrage samen met hun buurtgenoten en enthousiaste vrijwilligers. Eten verbindt en het samen eten in de buurt is hierbij de eerste stap. deaanschuiftafel.nl

Het Zuiderparktheater
Het Zuiderparktheater is een openluchttheater in de groene oase van het Zuiderpark in Den Haag. In de zomer is er in en rondom ons theater van alles te doen. Het Zuiderparktheater ontwikkelt activiteiten samen met sociaal – culturele instellingen. Daarbij luistert zij goed naar de behoeftes en wil zo het publiek onderdeel laten maken van wat zij willen zienen beleven in het theater. Met een team van ongeveer 10 professionals en meer dan 80 vrijwilligers zetten we deze wensen om naar een mooi en betekenisvol programma. Niet alleen in ons theater bieden we activiteiten aan, het Zuiderparktheater trekt ook de wijk in. Daarmee proberen we verschillende publieksgroepen – voor wie het niet vanzelfsprekend is om naar het theater te gaan – op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met ons aanbod.


Informatie tickets

De Smakelijke verhalen parade vindt plaats op 5 juli in Openluchttheater Zuiderpark in Den Haag.
Kaarten zijn verkrijgbaar via Openluchttheater Zuiderpark en kosten €11 per stuk, exclusief servicekosten. Met een Ooievaarspas kosten de kaarten €7,50.

Smakelijke Verhalenparade: 100 jaar Zuiderpark – ism Haags Verhaal en de Participatiekeuken
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl