Sivert Høyem

Data
16 juni 2024 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Bostheater Ommen

Met zijn gloednieuwe album ‘On an Island’ raakt Sivert Høyem je recht in je hart. Niemand die zo pakkend en zo intens kan zingen over de moeilijke momenten in het leven dan de frontman van Madrugada. Op zondag 16 juni brengt de charismatische Noor met zijn prachtige stem, begeleid door een geweldige band, op een magistrale wijze de schoonheid van somberheid tot leven in het Bostheater. Donker, duister, groots en melodramatisch.

Hoewel de titel anders doet vermoeden, werd ‘On An Island’ opgenomen in een oude kerk in Nyksund, een verlaten vissersdorp in het noorden van Noorwegen. Daar vond Høyem de inspiratie om een verzameling pure, eerlijke songs te schrijven, ver weg van de drukte van de wereld. Het resultaat is een tijdloos en rauw album dat je meeneemt naar de koude en donkere nachten op de Lofoten. Høyem nam het album in 14 dagen tijd op, met de steun van co-producer Christer Knutsen en drummer Børge Fjordheim, die ook zijn vaste liveband vormen. Het trio gebruikte daarbij geen elektronische snufjes: alles wat je hoort op het album is echt. Het zijn stuk voor stuk nummers die niet zullen misstaan in de magische setting van het Bostheater. Maak je klaar voor een concert dat je vanaf de eerste noot ijskoud naar de keel grijpt.

De kaartverkoop voor dit concert is gestart via www.bostheaterommen.nl/events/sivert-hoyem

De Noorse muzikant kun je kennen als frontman en zanger van de succesvolle band Madrugada. Een van de grootste en meest geprezen bands van zijn thuisland Noorwegen, waarmee hij afgelopen jaar nog op Dauwpop stond.


Informatie tickets
Sivert Høyem
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: NULL
E: info@bostheaterommen.nl
W: https://www.bostheaterommen.nl