BonteHond

Data
10 september 2023 / 11:00 uur
10 september 2023 / 13:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Soms is het moeilijk om over iets te praten. Soms valt iets gewoon niet uit te leggen. Soms is een gesprek doodeng. Soms is het veel makkelijker over iets te zingen. En wist je al dat zingen ook nog eens heel gezond is?

De inwoners van SingCity doen niks anders. De hele dag door wordt er gezongen, geneuried, gekwinkeleerd. Er wordt geen woord gezegd. Alles wordt muziek, soms meerstemmig, soms bombastisch, soms breekbaar solo, soms wordt er zelfs een volledige musicalchoreografie bij gedanst. Maar dan komt er opeens een nieuwe inwoner van SingCity die helemaal niet kán zingen. Zij is toondoof, zingt volslagen vals en heeft al helemaal geen ritmegevoel. Zij doet écht hard haar best maar zij is gewoon niet de beste zanger. En zij vraagt zich trouwens ook af waarom iedereen in SingCity altijd maar zingt. Je kunt toch ook gewoon met elkaar praten? Of kunnen ze dat hier niet? Wat is er gebeurd in SingCity dat iedereen alleen nog maar zingt?

SingCity is een muzikale voorstelling over hoe moeilijk echt contact maken met elkaar kan zijn. In de vorm van een musical die langzaam uit elkaar valt gaan we op zoek naar waarom we soms liever over dingen zingen. Een voorstelling over een zingende gemeenschap met een mysterieus verleden waar niemand over praat.

Credits

Concept & regie  Judith Faas
Tekst  Frank Siera
Spel  Dook van Dijck, Liza Panjoel, Sabrina NaberMacnack en Manon Nieuweboer
Compositie  Mauro Casarini en Sebastiaan Bax
Koorleider  Jesse van der Wel
Scenografie  Lucas Kramer
Kostuum  Kasper Jongejan
Techniek  Klim Nelissen, Duncan Kuipéri
Regie-assistentie  Millie Lijbers
Productie  Maira Martinez, Zarah Ruwhof

SingCity 6+
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu