Roel van Velzen

Data
30 juni 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Cabrio

Roel van Velzen laat weten een speciale gast te hebben uitgenodigd, een muziekvriend: Diggy Dex. Oók een artiest, die het voor het publiek altijd weer tot een beleving maakt. 

Vanaf 2006 is Roel van Velzen, pianist/zanger, niet meer weg te denken van het muziekpodium. Samen met zijn vaste band staat hij al jaren garant voor een vlammende liveshow. Niet alleen vóór, maar vooral ook mét zijn publiek deelt hij zijn muzikale energie.

Een deelname aan Beste Zangers bracht hem bij een nieuw hoofdstuk, zingen en schrijven in het Nederlands. Het resultaat: de EP ‘Veranderlust’, met vijf frisse maar intense liedjes. Over opstaan, over vallen en over patronen en muren doorbreken. En over hoe nodig het is om soms je leven compleet Ondersteboven te halen.

De speciale gast én muziekvriend: Diggy Dex. 
Hij is trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, maar tegelijkertijd voel hij altijd de drive om nieuwe wegen te verkennen. Draai vanavond ook weer mee met Diggy Dex op het lied van het leven!

De beide mannen herschreven al eerder samen een Hazes lied naar ‘Het Eerste Rondje’, maar nu hebben ze voor het eerst ook samen gloednieuwe muziek geschreven en opgenomen met als resultaat het optimistische en aanstekelijke ‘Glas Omhoog’! Natuurlijk zullen ook een aantal Diggy Dex hits niet ontbreken.

Een mooi goed gevuld muziekpodium, dus dat wordt dubbel genieten!

Afterparty met DJ Thijs
Roel van Velzen
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-20959452
E: info@cabriosoest.nl
W: https://www.cabriosoest.nl