Terug naar theater overzicht

Prinsjesdag – Zuiderpark 100 jaar, hét verjaardagsfeest

Zuiderparktheater

Data
19 september 2023 / 10:00 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Zuiderparktheater

Het is tijd voor het grootste feest van het jaar: Zuiderpark wordt 100 jaar! Na 6 weken lang verhalen te hebben verzameld in de Super Moon, is het tijd om dit prachtige stadspark in Den Haag een welverdiend verjaardagscadeau te geven. We presenteren een muzikale viering met verhalen en geluiden van de kinderen van het Zuiderpark.

 

’s Ochtends bereiden we samen het feest voor en in de vroege middag trekken we met een grote PARADE naar het centrale veld in het park. Onze gidsen van Company with Balls leiden de stoet. Deze swingende optocht is een niet te missen spektakel met twee 4 meter hoge figuren. Een reusachtige marionet danst in harmonie met Atharina, die elegant voortbeweegt op een bijna 2 meter hoge bal!

 

De Super Moon schijnt helder vanaf een koets die speciaal voor vandaag is gemaakt, voortgetrokken door de kunstenaars van Grofweg Architecten. De kinderen en het publiek dragen de prachtig beschilderde, veertig meter lange vlaggenlijnen van deze zomer. Het team van het Zuiderparktheater trekt meterslange picknickkleden voort en brengt broodjes en drankjes mee.

 

Midden op het open veld bouwen we een feestje en laten de stemmen van de kinderen door de bomen klinken. Zet 19 september alvast vast in je agenda!

Prinsjesdag – Zuiderpark 100 jaar, hét verjaardagsfeest
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl