Terug naar theater overzicht

Pop-up Dance: Assepoes (7+)

Data
10 augustus 2022 / 14:30 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Zuiderparktheater

Woonkamerballet “Assepoes”

Er staat een grote, mysterieuze kast voor je. Langzaam begint muziek die je bekend in de oren klinkt. Plotseling verschijnen er twee dansers, die in verschillende gedaantes op gracieuze manier het hele verhaal vertellen, het verhaal van Assepoester. Hun spieren spannen en de zweetdruppels vliegen in het rond. Vaak zijn de dansers zo dichtbij dat je ze bijna aan kunt raken… Dat klopt, want dit is Assepoes, een modern woonkamerballet.

Assepoes is een dynamische en verrassende balletvoorstelling, waarbij het beroemde ballet van Assepoester omgetoverd is tot een voorstelling op huiskamerformaat. De voorstelling is toegankelijk voor jong en oud! Twee dansers nemen je mee door energieke, humoristische en meeslepende scènes die elkaar in een rap tempo afwisselen.

Het dansgezelschap Pop-up Dance bestaat uit de drie jonge dansondernemers Youri Jongenelen (opgeleid aan het Koninklijk Conservatorium, Den Haag), Lara Kleinrensink (opgeleid aan Codarts, Rotterdam) en Julia Zuurbier (opgeleid aan de Nationale Balletacademie, Amsterdam). Pop-up Dance is gespecialiseerd in het aanbieden van dans voor speciale gelegenheden: voor een bruiloft, de 80ste verjaardag van een familielid of de ‘grand opening’ van een bedrijf. Om nóg dichter bij het publiek te komen, maken zij hun eigen moderne woonkamerballetten.

Bijna alle voorstellingen hebben gratis entree (wel reserveren) met: VAKANTIEPAS of OOIEVAARSPAS.

Ouders betalen wel entree €5,- Voor alle anderen vanaf 4+ geldt ook €5,- entree p.p.

  • VAKANTIEPAS: Gebruik code VAKANTIEPAS22. Vakantiepas laten zien aan poort is verplicht.
  • OOIEVAARSPAS: Gebruik tickettype Ooievaarspas. Pas laten zien aan poort is verplicht.
Pop-up Dance: Assepoes (7+)
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl