Pianotrain

Data
09 juli 2023 / 15:00 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Openluchttheater Ede

Pianotrain bestaat voor de Lazy Sunday uit zangeres Mindy, pianist Jeroen op zijn witte vleugel en percussioniste Anouk, zij staat achter haar cajon voor de fijne beats.. Deze formatie is met gemak uit te breiden tot een 9 mans formatie.. Wilt u er een gitaar bij of een saxofonist dan regelen wij dat.

Veelzijdig  muzikaal professioneel spontaan en vooral gezellig zijn de kenmerken van Pianotrain met hun brede repertoire kennis van de pop soul en funk classics van the seventies, eighties en nineties tot nu.

Met hun jarenlange ervaring in het popcircuit zorgen ze iedere keer weer voor goodvibes bij het publiek.. Kom lekker loungen op het grasveld van het OLT en geniet van de soul full songs van dit trio.. Heb je een verzoeknummer? Vraag het gewoon, wie weet spelen ze het voor je.


Informatie tickets

Tijdens de Lazy Sundays is het theater van 14.00 – 18.00 uur geopend, via de ingang op de hoek van het Burgemeester Bootlaan en Van Heeckerenlaan. De entree bedraagt € 2,50. Er is van 15.00 – 17.00 uur live muziek.

LET OP: je zit op het grasveld, er zijn geen stoelen aanwezig (die mag je wel zelf meenemen). Er staan parasols in het gras, maar om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij je om je eigen parasol mee te nemen.

Lazy Sunday
Openluchttheater Ede