Terug naar theater overzicht

Paul Sinha & Hannah Mae

Paul Sinha & Hannah Mae

Data
08 augustus 2020 / 18:45 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Natuurtheater De Kersouwe

De jonge, megatalentvolle muzikanten Paul Sinha en Hannah Mae komen zaterdag 8 augustus naar de Kersouwe! Het optreden start om 18.45 uur en er zijn hiervoor 125 kaarten beschikbaar (maximaal 2 kaarten per persoon). Op dit moment zijn er (nog) geen kaarten te koop voor 21.30 uur.
Eén drankje per persoon is inbegrepen.

Paul Sinha
Als Paul Sinha op 19-jarige leeftijd zijn eerste platencontract binnensleept, gaat het direct hard. Hij releast hits als ‘Weekje Tenerife’, ‘7 Dagen’ en ‘Nu Gaan’ en al snel volgt zijn debuutplaat Niet Zomaar. Het album markeert een subtiele overgang in de stijl van Sinha. Profileerde de jonge Deventenaar zich eerst nog als hiphopper, steeds meer gaat hij richting de popmuziek. Die transfer tot popartiest is nu definitief voltooid.
Paul Sinha maakt anno 2020 volbloed popmuziek en daar is hij zeer helder over. Ja, hier en daar zal er nog wel een spoortje hiphop doorklinken in zijn popplaatjes, maar, zo concludeert hij zelf, misschien maakt juist dat zijn flows wel interessant. Wat de inmiddels 23-jarige Sinha met zijn herkenbare geluid wil brengen? Frisse melodielijnen, nieuwe rijmschema’s en beats die je nooit eerder hoorde.

Bracht in november zijn solo track ‘Eigenlijk wel’ uit: 4 miljoen + streams op Spotify: https://www.youtube.com/watch?v=eFPkH47rpGA
29 mei: ‘Hoe het Loopt’ ft. Kraantje Pappie. Ochtendshow op Radio 538: https://www.538.nl/de-538-ochtendshow-met-frank-dane/paul-sinha-en-kraantje-pappie-brengen-een-goed-gevoel-in-de-538-studio
Hannah Mae
Hannah Mae (1998) is de talentvolle singer-songwriter uit Emmen, bekend geworden met haar debuutsingle ‘Back to You’. Het liedje, in eerste instantie gebruikt in een Tv-reclame van Plus, werd een grote radiohit en leverde Hannah uitnodigingen van onder meer Stenders, 5 Uur Live en De MAX op. De single heeft inmiddels meer dan 4,5 miljoen plays op Spotify en wordt nog altijd regelmatig gedraaid op de radio.

De muziek van Hannah kenmerkt zich door haar rootsy inslag en haar voorliefde voor country. Onlangs heeft ze in Nashville de laatste hand gelegd aan nieuw materiaal, dat gepland staat voor release in 2020.
Hannah Mae is getekend op Spark Records, het label van Ilse DeLange. Afgelopen voorjaar deed Hannah support voor Milow in Carré en stond ze op C2C in AFAS Live.

Verloop concert:
Hannah Mae (circa 30 minuten)
Paul Sinha (circa 45 minuten)
geen pauze


Informatie tickets

GENRE Concert
DAG zaterdag 8 augustus
TIJD 18:45
PRIJS € 21,50

Paul Sinha & Hannah Mae
Natuurtheater De Kersouwe

Kersouwelaan 1
5473 VL Heeswijk-Dinther

T: 0413-291 150
E: secretariaat@kersouwe.nl
W: https://www.kersouwe.nl